Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Serviciile și echipa UNIVERSALIO sunt acum parte din EDMUNDO

Ne bucurăm că ai căutat UNIVERSALIO și că îți dorești să studiezi în străinătate la o universitate de top. Dacă îți dorești să lucrezi cu noi pentru aplicația ta la o universitate prestigioasă, începând din toamna anului 2022 ne găsești sub umbrela EDMUNDO.

Poate nu știai, dar consilierii EDMUNDO și UNIVERSALIO au fost dintotdeauna colegi: ambele sunt proiecte dezvoltate de Grupul EDUCATIVA (alături de alte branduri precum IUF, The Entrepreneurship Academy sau Opțiuni de Carieră). În această toamnă am luat hotărârea să ne reunim sub același nume și serviciu pentru a ne eficientiza eforturile și pentru a putea să-ți oferim într-un singur loc o varietate de servicii educaționale, de la orientare în carieră la aplicare la universități partenere, de top sau chiar din România.

Nu te ingrijora! În continuare vei beneficia de serviciile personalizate și experiența proprie de studiu în străinătate pe care echipa UNIVERSALIO le ofereau.

Consilierii UNIVERSALIO sunt acum consilieri EDMUNDO, dar au luat cu ei bagajul de cunoștințe (și expertiza în aplicarea la unele dintre cele mai bune universități din lume).

În ultimii 15 ani, consilierii noștri au ajutat peste 20.000 de tineri să aplice la studii în străinătate, așa că suntem convinși că te putem ajuta și pe tine.

De ce să studiezi în străinătate

Dezvoltare personală

Procesul de admitere, experiența academică, comunicarea într-o limbă străină cu oameni din întreaga lume și independența pe care traiul într-o țară străină ți-o oferă, te va ajuta să devii o persoană complexă și responsabilă.

Investiție profitabilă

Studiul în străinătate în cadrul unei universități recunoscute în întreaga lume, cu programe academice care se axează în primul rând pe practică și pe parteneriatele relevante din industrie, te va pregăti mai bine pentru a deveni un profesionist de succes, transformând investiția educațională în una profitabilă pentru viitorul tău.

Experiență unică

Ca student internațional într-un campus internațional, vei trăi experiențe memorabile atât academice cât și de viață. Vei avea în jurul tău studenți din întreaga lume, experimentând culturi diferite, explorând oportunități academice și de carieră, în timp ce vei avea parte și de multă distracție!

Educație de calitate

Sistemele educaționale de top din lume pun accent deosebit pe rata de angajare a absolvenților lor iar performanța studenților este cel mai important indicator de performanță al acestor sisteme educaționale. Prin urmare, universitățile sunt bine echipate cu tehnologie de ultimă oră și predarea se bazează în principal pe aplicarea cunoștințelor.

De ce să aplici cu EDMUNDO

Comunitate activă

Vei avea acces la comunitatea EDMUNDO, o comunitate a tinerilor care deja studiază în străinătate, ceea ce îți va permite să afli informații detaliate despre propria lor experiență internațională și academică și chiar să te împrietenești cu viitorii tăi colegi de facultate.

Consiliere personalizată

Alături de consilierul tău EDMUNDO vei găsi programele și universitățile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale academice și profesionale. Consilierii noștri sunt echipați cu cunoștințe cuprinzătoare despre sistemele educaționale și sunt pregătiți să îți răspundă la toate întrebările.

Dosar puternic

Consilierii EDMUNDO stăpânesc informațiile și metodele necesare pentru a te ajuta să îți pregătești un dosar de aplicare ce îți va maximiza șansele de a fi acceptat la universitatea aleasă, respectând îndeaproape toate criterile de eligibilitate și deadline-urile de aplicare.

17 ani de experiență
Echipă profesionistă de consilieri educaționali și consultanți vocaționali
2.000 de aplicanți anual
Din 2007 până în prezent, 20.000 de elevi și studenți au fost ajutați de serviciile EDMUNDO să-și recunoască și să-și dezvolte abilitățile relevante
RATA DE ACCEPTARE LA O UNIVERSITATE 93.6%
Studenți admiși 20.000
UNIVERSITĂȚI PARTENERE 181
PROGRAME DE LICENȚĂ ȘI MASTER DISPONIBILE 26.000

Cum te poate ajuta EDMUNDO
să devii student internațional

Informații relevante

Consilierul EDMUNDO te va ajuta să înțelegi sistemele educaționale, cerințele de admitere, calificările, clasamentele și cursurile oferite de universitățile internaționale partenere, pentru a putea decide care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine. Vei primi răspunsuri la timp pentru orice întrebare referitoare la universitățile alese.

Consiliere în procesul de admitere

Vei primi consiliere personalizată pentru întregul proces de admitere, de la alegerea celor mai bune programe educaționale pentru tine, la verificarea eligibilității, realizarea unui dosar de aplicare puternic (vei primi feedback pe documentele tale), până la trimiterea unor aplicații corecte, complete și la timp pe platformele specifice universităților din străinătate.

Oportunități de finanțare

Vei primi informații concrete despre ce fel sprijin financiar studențesc (burse, subvenții, împrumuturi guvernamentale) este disponibil pentru a te ajuta să plătești taxele de școlarizare și / sau cheltuielile de trai și cum poți aplica pentru a beneficia de ele.

"E super să fii student internațional, ai mult mai multe oportunități decât în țară și tot mediul ăsta (profesorii, colegii, cursurile) e fain, te ajută să înțelegi că poți face orice ...
Mai mult...
Maria Moldovan
Coventry University
După ce am decis în ultimele secunde că vreau să studiez în Marea Britanie, cu ajutorul consilierului meu am reușit să deschid drumul către visul meu. Prima săptămână petrecută la Birming...
Mai mult...
Georgiana Nastase
City University
Îmi place foarte mult aici, facultatea e foarte mișto. M-am întâlnit cu colegi mai mari de la secția mea, care mi-au dat niște sfaturi bune. Mulțumesc mult tuturor de la EDMUNDO, m-ați ajutat ...
Mai mult...
Bogdan Ionescu
Programul la care sunt e genial. M-a orientat mai <...
Mai mult...
Laurian Duma
Radboud University, student anul I, la programul de Computing Science

Te încurajăm să ne contactezi pentru a obține mai multe informații despre oportunitățile pe care le ai de a studia în străinătate.

FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)